Gameplay

Gameplay

Înapoi

Triburi

Găsirea unui trib

Este recomandat să găsiți un trib căruia să vă alăturați cât mai repede posibil, dacă sunteți jucător nou. Deși puteți crea un trib nou, recomandăm să nu faceți acest lucru, dacă nu aveți o oarecare experiență de joc.

Pentru a vă alătura unui trib, puteți aștepta o invitație sau puteți aplica direct la un trib din zona dvs. Pentru a vedea o listă a triburilor disponibile deschideți fereastra trib din meniul principal.

Majoritatea triburilor vor specifica dacă acceptă sau nu înscrieri în trib. De asemenea, vor afișa numele conducătorului și responsabilului cu recrutarea. Aceasta este persoana căreia trebuie să îi scrieți, dacă doriți o invitație în acel trib.

Majoritatea triburilor vor cere un model de înscriere pentru a găsi membrii noi, potriviți cu stilul lor de joc. Aceste aplicaţii sunt vizibile doar pentru membrii tribului cu anumite drepturi. Deci, nu vă supărați, dacă un trib nu vă acceptă ca membru. Căutați alt trib. În special, la începutul jocului, veți sesiza o fluctuație a triburilor și a membrilor acestora.

Profilul Tribului

Profilul tribului îţi oferă o privire generală asupra tribului. Atunci când nu esti membru al unui trib, vei putea nedea mai multe informaţii:



Tab-urile localizate în partea de sus îţi permit să treci între profilul tribului şi lista de membrii. Zona din centru îţi prezintă pictograma tribului şi o vedere generală asupra datelor tehnice, numărul de membrii, poziţia în clasament, numărul de puncte total al membrilor tribului şi asa mai departe. Dacă doreşti să te alături unui trib, trebuie să iei în considerare două aspecte importante:

Câmpul "tipul tribului" indică modalitatea de a te alătura acelui trib. Oricine se poate alătura tribului apăsând pe butonul "Alătura-te", localizat în partea de jos a paginii. Verifică cerinţele de nivel! Dacă puncte tale sunt sub numărul cerut, atunci nu te poţi alătura. "Doar pe bază de aplicaţie" indică faptul că trebuie să deui o aplicaţie pentru trib şi atunci conducătorii tribului decid dacă esti acceptat sau nu. În final, "Închis" înseamnă că tribul nu primeşte membrii noi în acel moment. Descrierea tribului îţi oferă de asemenea informaţii despre realizările tribului, dar doar cele dorite de liderul tribului. Dacă apeşi pe "mai multe informaţii" o fereastră pop up va oferi mai multe informaţii despre punctele şi punctele de bătălie ale tribului:



Pentru membrii tribului, profilul tribului arată puţin altfel:



Oferă informaţiile pentru jucătorii externi, în plus oferă acces către diplomaţie şi forumul tribului şi îndemânările tribului din tab-urile din partea de sus. Oferă o privire generală asupra evenimentelor din trib şi a membrilor săi şi posibilitatea de a părăsi tribul. În secţiunea de evenimente poţi vedea care jucători au cucerit sau pierdut un sat şi vei putea deschide direct fereastra de informaţii a satului respectiv.

În funcţie de drepturile din trib poţi modifica setările tribului din partea de jos a paginii.


Membri Tribului



Aşa arată clasamentul tribului. De aici poţi sorta lista după orice coloana doreşti(ex. după sate, puncte de onoare, chiar şi după activitate). Tot în acest tab poţi vedea când un membru de trib este atacat.


Drepturi în trib

Există mai multe drepturi pe care le puteți da fiecărui membru din trib.

Puteți alege drepturi predefinite (precum lider, diplomat sau moderator de forum) sau puteți da drepturile manual.

Aceste drepturi sunt:


Drepturile sunt descrise in tabelul de mai jos, începând cu pictograma din partea stângă.
Ordine Descriere
1 Administrate Diplomacy
Allows the player to administrate the Tribe diplomacy.
2 Moderate Forum
Allows editing the forums and threads
3 Member Management
Allows the player to use the member management of your Tribe. You should be careful when assigning this right. A malicious player could kick all the members of the tribe.
4 Edit Tribe profile
Allows the player to change the Tribe profile.
5 Recruit Members
Allows the player to do the recruitment of your Tribe.
6 Edit Tribe settings
Allows the player to change the Tribe settings.
7 Administrate Skills
Allows assigning of Tribe Skills

Poţi ceda dreptul de Fondator oricând şi cui doreşti. Reţine că această acţiune este definitivă şi nu poate fi anulată.

Sugestie:
Nu oferiți niciodată dreptul de lider unui membru necunoscut. Acesta poate desființa tribul, lucru care nu mai poate fi anulat. Va trebui să refaceți de la început tribul.


Forumul tribului


În această fereastră, poți vedea forumul tribului tău. Pe forum poți discută cu mai multă ușurintă despre trib, atacuri, apărare și este o metodă bună de socializare. Membrii tribului care au drepturile necesare pot edita forumul, adăuga sau șterge teme din acesta. Numai moderatorii forumului și liderii pot administra forumul, ceea ce înseamnă că pot adăuga sau șterge secțiuni.

Poţi selecta sau copia text dintr-un topic de pe forum şi să îl introduci într-o altă secţiune a forumului sau într-un mesaj către alt jucător.


Părăsirea unui trib

Dacă nu sunteți mulțumit de tribul dvs., îl puteți părăsi atunci când doriți. Apasați pe “Părăsește tribul” pentru a ieși din acel trib. Găsiți butonul în fereastra de profil a tribului dvs.

Ca fondator al unui trib nu puteți părăsi tribul atât de ușor. Trebuie să dați mai întâi altui membru al tribului dreptul de fondator. Poți desființa tribul dacă ești singurul membru rămas în acel trib.

Fondator inactiv

În cazul în care fondatorul tribului tău devine inactiv, nu există nicio opțiune pentru ceilalți membri ai tribului să transfere drepturile de fondator către alt jucător. În astfel de cazuri, trebuie să creați un topic în forumul tribului dvs. unde toți colegii de trib vor vota pentru următorul lor fondator. Odată ce un membru al tribului tău adună 50% + 1 voturi, trebuie să creezi un ticket la suport, să oferi rezultatele acestui vot și drepturile de fondator vor fi transferate de echipa de suport celui mai votat jucător.

Notă:
Dacă contul fondatorului este șters din cauza inactivității, tribul tău va fi desființat și îți vei pierde toate abilitățile de trib! Asigurați-vă că veți cere echipei de suport să transfere drepturile fondatorului la timp.



Selectează limba