Gameplay

Gameplay

Înapoi

Joc în Cooperare

Sistemul Co-jucător


Dacă aveți de gând să plecați undeva și aveți nevoie de cineva care să aibă grijă de contul dvs. sau dacă doriți să jucați împreună cu prietenii sau familia pe un singur cont, puteți utiliza sistemul de Co-Jucător. Nu este nevoie să partajați datele contului dvs., este suficient să invitați un alt jucător pe contul dumneavoastră.


Setările Co-jucător


Pentru a face acest lucru, deschideți fereastra de setări din meniul principal. Apoi, apăsați pe tabul de cooperare. Aici puteți vedea datele privind statutul sistemului Co-jucător pe contul tău.



Adăugarea unui Co-jucător


Pentru a adăuga un jucător ca partener Co-jucător apasă pe butonul de invitație. Când inviți un jucător vei primi o listă a membrilor tribului tău.


Invitații



Când jucătorul invitat vizitează ecranul de logare, invitația este afișată și poate fi acceptată. Dacă deja a acceptat invitația ecranul de logare va afișa co-playerul tău ca o opțiune de logare.

Asigurați-vă că persoana pe care o invitați să joace pe contul dvs. este de încredere. Din moment ce are acces aproape deplin la contul dvs. există un potențial mare de a face o mulțime de daune. Puteți exclude de pe contul dvs. în orice moment partenerul de joc.

Dvs. și partenerii dvs. de joc puteți juca simultan pe cont, chiar și cu diferite dispozitive.

Co-jucătorul este unidirectional, asta înseamnă că dacă un coleg de trib te invită să îi fi co-jucător pe contul său şi accepţi invitaţia, vei avea acces la contul său dar el nu va avea acces la al tău. Desigur poţi invita şi tu colegi de trib să îţi fie parteneri pe cont.

Indicație:
Vei cheltui mereu coroanele tale, chiar și atunci când joci pe un cont partener.


Reguli și restricții


Totuși, există unele restricții, pentru a juca în cooperare:

Numărul maxim de 2 co-jucători au dreptul de a accesa un cont ( un jucător principal și până la 2 co-jucători).
Un jucător poate avea un maxim de 9 co-jucători, când jucătorul este co-jucător.
Co-jucătorul trebuie să fie în același trib cu dvs.
Dacă părăsiți tribul, toți partenerii de joc vor fi eliminați de pe contul dvs.
Un co-jucător nu poate bate monede, dar poate recruta nobili.
După eliminarea unui partener de joc ambele slotuluri vor fi blocate 7 zile. În acest timp nu poți invita un alt jucător pe acele slot-uri.
În cazul în care titularul de cont este blocat din diverse motive, toți partenerii de joc sunt eliminați de pe cont.
Partenerii de cont nu au acces la coroanele dumneavoastră. Dar pot folosi tot ce este în inventarul contului și pot consuma propriile coroane.
Partenerii de cont nu vor avea posibilitatea de a sterge rapoartele, sterge mesaje, creea posturi sau teme pe forum, edita forumurile sau temele forumului tribului sau sterge forumuri sau teme de trib.

Sugestie:
Creați echipe de cooperare în tribul dvs. și folosiți aceleași presetări ale armatei și ale pictogramelor de grup, astfel încât jucătorii să se simtă ca acasă atunci când joacă pe un alt cont.


Selectează limba