Διαγραφή λογαριασμού

Διαγραφή λογαριασμού

Λυπούμαστε που φεύγετε

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το παιχνίδι ή κάποιο άλλο ζήτημα; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Εφόσον επιθυμείτε την διαγραφή του λογαριασμού, μπορείτε να την ζητήσετε από εδώ. Ο λογαριασμός και τα δεδομένα του θα διαγραφούν σύμφωνα με τους Γερμανικούς και Ευρωπαϊκούς νόμους προστασίας δεδομένων.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη πως όταν ο λογαριασμός διαγραφεί οριστικά, δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του. Εάν αλλάξετε γνώμη αφού ζητήσετε τη διαγραφή, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά κάνοντας σύνδεση εντός των επόμενων 7 ημερών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Διαχείρισης το συντομότερο δυνατό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέμβουμε εγκαίρως.

Αίτημα διαγραφής λογαριασμού

Για να ξεκινήστε την διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού, εισάγετε παρακάτω την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συσχετισμένη με τον λογαριασμό. Στην συνέχεια θα σας αποστείλουμε ένα email με τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Εάν δεν έχετε κάποια διεύθυνση email συσχετισμένη με τον λογαριασμό, μπορείτε να προχωρήσετε σε διαγραφή του λογαριασμού μέσω των Επιλογών χρήσης δεδομένων ενόσω είστε συνδεδεμένοι στο παιχνίδι.

Επιλογή γλώσσας