Sletting av konto

Vi er lei oss for å se deg gå

Har du problemer med spillet eller andre problemer? Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Hvis du likevel ønsker å slette kontoen din, kan du be om sletting her. Kontoen og opplysningene dine vil bli slettet i samsvar med gjeldende tysk og europeisk personvernlovgivning.

Vær oppmerksom på at når kontoen din er fullstendig slettet, kan vi ikke gjenopprette den. Hvis du ombestemmer deg etter at du har bedt om sletting, kan du reaktivere kontoen din ved å logge inn i løpet av de neste 7 dagene. Hvis det ikke er mulig, ber vi deg ta kontakt med kundestøtte så tidlig som mulig, ellers kan det hende vi ikke rekker å gripe inn i tide.

Be om sletting av konto

Skriv inn e-postadressen knyttet til spillkontoen din, så sender vi deg en e-post med en magisk påloggingslenke. Hvis du ikke har en e-postadresse knyttet til kontoen din, kan du slette kontoen din ved å gå til alternativene for databruk mens du er logget inn i spillet.