Radering av konto

Vi är ledsna över att se dig lämna oss

Har du problem med spelet eller något annat? Tveka inte att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig.

Om du fortfarande vill radera ditt konto kan du begära att det raderas här. Ditt konto och dina uppgifter kommer att raderas i enlighet med tillämplig tysk och europeisk dataskyddslagstiftning.

Observera att när ditt konto har raderats helt och hållet kan vi inte återställa det. Om du ändrar dig efter att ha begärt radering kan du återaktivera ditt konto genom att logga in på det inom de närmaste 7 dagarna. Om det inte är möjligt, kontakta vårt supportteam så tidigt som möjligt, annars kanske vi inte kan ingripa i tid.

Begär att kontot ska raderas

För börja radera ditt konto anger du den e-postadress som är kopplad till dina konto(n) nedan. Vi skickar dig ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk. Om du inte har någon e-postadress kopplad till ditt konto kan du radera ditt konto genom att gå till alternativen för dataanvändning när du är inloggad i spelet.