Antikhandlaren: Hur byter jag in mina föremål?

Välj oönskade föremål från inventariet och erbjud dem till Antikhandlaren i utbyte mot Handlarmynt som du kan använda i hans butik. Mer värdefulla föremål ger dig chans att få sällsynta och åtråvärda Ädelstenar. Du kan öka förtjänsten av din byteshandel genom att förlänga tiden för handeln, eller acceptera en lägre betalning för en snabba affär! Välj mellan 2, 8 eller 24 timmar för att genomföra handeln. Du kan boosta utbytet genom att satsa lite diamanter!

Handlarmynt - en valuta du kan tjäna från byteshandel med Antikhandlaren. Dessa mynt kan användas för att köpa föremål i Antikhandlarens butik, eller till med lägga bud i en av hans exklusiva auktioner! Handlarmynt kan köpas för Diamanter.

Ädelstenar - en valuta du kan tjäna från byteshandel med Antikhandlaren av mer värdefulla och sällsynta föremål. Ädelstenarna kan sedan användas vid köp i hans butik. Ädelstenar kan inte användas i auktioner, och kan inte köpas för Diamanter.
För att starta en förhandling, klicka på Antikhandlarens tält, klicka sedan på hand-ikonen på höger sida.
Klicka på plus-tecknet för att välja ett föremål du vill sälja, från inventariet. Fler platser kan låsas upp, så ju mer du använder funktionen, desto effektivare blir din byteshandel!

När du har valt föremålen du vill sälja, så väljer du försäljningstid, och klickar på Byteshandel. Det beräknade värdet i Handlarmynt och Ädelstenar visas på höger sida i fönstret innan du startar din byteshandel. Så snart handeln startar kommer föremålen tas bort från inventariet. Om du ångrar dig, så kan du klicka på ångra ända fram tills tiden går ut! Om du ångrar dig så kommer dina föremål att läggas tillbaka i inventariet, så du behöver inte vara orolig att förlora något (förutom tid)! Om du vill slutföra byteshandeln på en gång så kan du göra det med hjälp av Diamanter!

När en byteshandel pågår visas en timer på Antikhandlaren i din stad. Vilket hjälper dig att hålla ett öga på handeln! Så fort byteshandeln är klar, klicka på Antikhandlaren och sedan på insamlings-knappen för att få dina handlarmynt och ädelstenar!

Till sist, i inventariet kommer du att märka att knappen för radera är utbytt mot en knapp som tar dig direkt till Antikhandlaren. Det säkerställer att du inte råkar radera värdefulla föremål som du istället kan byta ut. Självklart kommer radera-knappen att vara kvar för de föremål som inte kan bytas ut hos Antikhandlaren. Som t.ex. Forskningspoäng-paket eller Fragment!