Antikhandlaren: Hur använder jag butiken?

Klicka på Antikhandlarens byggnad i utkanten av din stad för att se vad han har att erbjuda. En del föremål kan köpas med bara Handlarmynt, medan andra, mer värdefulla, föremål även kräver Ädelstenar. Ser du inget du gillar? Butiken uppdateras regelbundet, så kom tillbaka senare så du inte missar några av dina favoriter. Om du är ute efter något speciellt kan du även uppdatera butiken själv på en gång med Diamanter.